søndag den 22. juli 2012
Fransk tang fra Bretagne
Så var jeg jo skrupsulten her til morgen. Og hvad kan gå hurtigt nok i fremstillingsprocessen?
Tjah... Tre meget store blødkogte æg fra min bondemandskøbmand, jeg bruger, belagt med Wakame parate chips fra www.gourmettang.dk en anden dansk bondemand, der forsøger sig med tang på markedet.
Om det er åndsvagt at reklamere for en konkurrent? Næh. Synes jeg ikke.
Den dag Holger Danske vågner og erkender hans sult efter tang, da er jeg på ingen måde i stand til at leve op til efterspørgslen alene.
Da er vi nødvendigvis mange der trækker på samme hammel.
Hvad enten det så er Nordisk Tang, Fransk tang, Tang fra Færøerne, Tang fra Norge, Tang fra Grønland, Tang fra Island eller brittisk Tang. Tjah... Måske endda svensk tang fra Botnisk Bugt :-) Eller tang fra Småøernes Fødevarenetværk, Sydfynsk Spisetang, Nordjysk Tang, Sønderjydsk Tang, Endelave Tang, Bornholmsk Tang, Ærø Tang, - you name it...
Inden i mit hovede er den dag allerede ankommet, hvor efterspørgslen efter Nordisk Tang er så stor, ingen lille småaktør overkommer opgaven alene.
Jeg bygger ingen anden dag end dén op til, da tang med i hverdagsmaden generelt er hele målet for livet mit, jeg ret godt gider at dø for at levendegøre, - sålænge det også økonomisk er bæredygtigt for jeg selv, - ellers dør jeg jo unødigt førtids ;-)