tirsdag den 27. december 2016

Syltet klørtang og ramsløgsfrø på en syltemad til jul ♥


For flere år siden tog jeg
dette billede af en
grise syltemad,
jeg havde fremstillet.
Synet af knopperne
af klørtang
med alle de mange sporer
til ny vækst,
bliver ved med fascinere mig,
hver gang jeg ser billedet.
Der er også noget autentisk
urtidsagtigt ved at se
på trekløveret af
ramsløgsknopper.
Jeg ved ej hvordan det er
med ramsløg, men jeg ved,
at klørtangen har æoner
af år på bagen.
Sporerne overlevede
selv den tid,
hvor dinosaurerne
og meget andet liv
uddøde.
Disse sporer
evner at gå i dvale
i mindst fire år,
mens de venter
på nye, optimale
vækstmuligheder.
Det synes jeg
er godt gået
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥