søndag den 3. november 2013

Vupti en god håndfuld knastør Savtang med i vinter kødgryden ♥

Margot har sat kødgryden i gang med at simre
til kødsuppe, hvor der nok også kommer
jordskokker og andet godt i.
Det får jeg se.
Jeg tog en pæn håndfuld
tørret Savtang,
Klippede det
i tre centimeter
lange stykker
og hældte det
ned i suppegryden.
Vupti!
Så bliver det
lige pludselig
til basisk mad
i stedet for at være
syreholdigt
på grund af
kødklumpen.
Hæ Hæ.
Så får kræftcellerne ikke så meget
som et ben til jorden
i dag heller
♥ ♥ ♥


En SUPER lækker kødsuppe blev det til,
efter at have simret hele eftermiddagen.
Kødet er oksebov. Det blev TOTALT
mørt af at have den smule Savtang
til at koge sammen med sig hele
tiden. Grønsagerne er jordskokker
og gulerødder. Eneste krydderi
er salt, peber og tørret, findelt
brændenælde. Den meget
eksotiske smag skyldes
tangens indhold af
glutamat. Det
smagt HELT
VILDT
godt
♥ ♥ ♥

Man
er helt
sikkert
NØD til
at opleve
det selv, for
overhovedet
at kunne forholde sig til, hvad jeg siger.