onsdag den 10. december 2014

Hvad nu hvis der ikke var andet at spise end Tang???


Måske bare en enkelt dag?

Hvor meget skulle der så til
for at blive passende mæt
hele dagen???

Tangen på billedet er Lav klørtang
plukket ved Djurslands tangrige kyst
i juni 2014,
lufttørret ved stuetemperatur og gemt
hen for at udvikle mere aromatisk smag.

Det smager hen efter trøfler med en
letsaltet aroma på nuværende
tidspunkt.

Der er ikke mere end 5 gram
på dessert tallerkenen.
Jeg har spist det i dag
som endnu eneste
måltid.

Klokken nærmer sig aftensmad.
Jeg er endnu veltilpas mæt.

Disse 5 gram svulmer i mavesækken
op til noget der ligner 50 gram.
Det siger vel derfor sig selv,
det er nødvendigt at tilføre væske.
Vand, juice, kaffe eller hvad man
nu lige fortrækker.

De 50 gram bliver til en gél,
der fylder endnu mere i
rumfang.

Gélen frigør langssomt
alle for cellerne nødvendige
næringsstoffer,
bortset fra
D-vitamin,
jeg deponerer
på anden vis.