torsdag den 13. august 2015

Den mest enkle måde til dagligt brug af lidt spiselig tang i maden - Tangsalt ♥


Det er meget lidt tørret spiselig tang
der skal til for at et menneskeligt
dagsbehov er fuldt ud dækket.
Hvorfor så ikke gøre tangsalte
ud af det og bruge dem som
det køkkensalt, der alligevel
bliver brugt? Så er såvel
behovet for salt som
tang dækket godt
ind. Livets Salt
skal vi jo alligevel
have og Tang har
vi god brug for.

Fra øverst til venstre
i collagen er det
Enebærrøget Vikingesalt
med granuleret Buletang.
Så er det Agnes Mols Mortensens
Havtrøfler fra Færøerne med
uraffineret havsalt.
Søl fra Irland
med havsalt.
Groft granulat af Ishavstang
med uraffineret havsalt.
Bull kelp fra Canada
med uraffineret havsalt.
Diverse tangtyper
med havsalt
og endeligt
granuleret Buletang
med uraffineret havsalt.

De har hver for sig UMAMI
effekt på deres egen måde.

Samtlige af tangsaltene er hjemmelavet.
Synes du ikke lige du har tid og mulighed
til dét, men har lyst til, er der mulighed for at købe
♥ ♥ ♥