søndag den 29. december 2013

Peter Gøtzsches bog Dødelig Medicin Og Organiseret Kriminalitet.


Som ønsket fik jeg lægen Peter Gøtzsches berømte bog i julegave af min kæreste. 
Øh ... De små hår i nakken har lidt svært ved at komme ned at ligge igen ... på plads ... efter at have læst den.
Det allermest uhyggelige er, det er forfattet af en insider, der i den grad véd, hvad han taler om, at det rent faktisk er et anklageskrift, nøjagtigt som om det blev fremlagt for den allerhøjeste domstol i verden, der findes, ej blot fuldkomment gennemført med tonsvis af bevismateriale leveret, men også med rigtigt gode bud på, hvorledes vi får os en medicinal industri, hvor man som patient kan være fuldkommen sikker på, man alene kan forvente at få den nødvendige, gavnlige effekt ud af præparatet, uden samtidigt at skulle plages af måske endda meget værre bivirkninger.
Jeg er sådan set rystet i min grundvold og jeg tror, det er Peter Gøtzsches erklærede intention, i befolkningens øjne at knække samtlige af medicinalindustriens røde tråde så godt, der nødvendigvis må træde noget sundheds- og vitalitetsmæssigt langt bedre i kraft.
Måske kan han ikke få anklageskriftet til behandling hos domstolene, selv om disse ellers har tjent voldsomt tykt på bøder, i anledning af medicinalindustriens sjusk med uvildig videnskabelig afprøvning af nye produkter og kynisme over for de dokumenterede bivirkninger.
Måske er det også klogere, han gør som han gør: Leverer anklageskriftet direkte til Folkedomstolen, der nok er den eneste ene, der kan afgøre lødigheden af medicinalindustriens produkter. 
Ærligt talt, hvem af os gider at blive væsenligt mere syge, end vi allerede er, når vi for alvor er helt ude at skide i forvejen og bare har hjælp behov???
Min spådom skal være, der er andre end mig, der nu fuldkomment har mistet tilliden til medicinalindustrien, som det fungerer i dag. 
At Peter Gøtzsches viden får os til at vågne op af vores tornerosesøvn, om at man altid bare lige kan gå til lægen og få en god pille, hvis det ikke lige går én så godt, man synes det burde.
At vi erkender, vi er nød til i stedet at focusere på medikamenter, der meget vel dokumenteret kun giver nødvendige, positive virkninger, uden andre bivirkninger at have, end at der også er alt muligt andet, der bliver helbredt samtidig med ♥
Efter min mening er kyndigt brugt tang netop et sådant hjælpe remedie, nok bedre endda end så meget andet, der findes af særdeles gavnlige hjælpe præparater fra naturen ... men går særdeles fint i samspind med det hele der fra uden nogen form for konflikt med hinanden, der som for medicinernes vedkommende er så uhyggeligt mange af.
I ruinerne af medicinalindustriens troværdighedskollaps bygger der sig en mere bæredygtig almen tradition, for at tage bedst vare på eget helbred og vitalitet ♥ ♥ ♥