søndag den 6. januar 2013

Højere udnyttelsesgrad af maden takket være tang?


Det er blevet hverdag igen og dermed tid
til at løbe fra ethvert nytårsfortsæt
om en slankere linie og en bedre
kondition. Øv, for så står man
jo dér igen med sin dårlige
samvittighed
der er sådan en træls livspartner.
At opnå de ønskede resultater har
de fleste af os jo ikke selvdisciplin
nok til at gennemføre.

Hmmm...
Hvad nu hvis de gode resultater
kunne opnås stille og roligt over tid,
fuldkomment uanstrengt?
Kunne det ikke bare
være lækkert???

Det gode nytårsbudskab er:
Det kán lade sig gøre
helt af sig selv,
når blot man
integrerer
en lille
smule
tang
i
dagens
måltider.
Jeg viser skålen
af mine håndflader frem
for at fortælle, det lader
sig gøre at blive fuldkomment
mæt af det mad, der kan ligge
dér uden for meget top,
når blot der er tilsat
en lille smule tang
til det mad.
Tang svulmer
så meget op
i mavesækken
og tarmene,
at det fylder
nogenlunde
lige så meget
som rumindholdet
i "håndskålen".

Tangen i maden stimulerer skjoldbruskkirtlen
til at producere hormoner, der stille og roligt
brænder det unødvendige fedt væk fra kroppen/
omsætter det til energi, man bliver mere energisk
af + man som bonus helt af sig selv får en væsentligere
mindre trang til søde sager mellem måltiderne.

Eneste disciplin det kræver er,
at stoppe ganske lidt tang ind
i særligt dagens første
måltider
;-) :-)
:-)