fredag den 28. december 2012

Tangbrunch på en hviledag


Jeg var nok så langt nede i gear i dag man kan komme.
Altså særlig god tid til at gøre noget godt ud af maden :-)

De blødkogte æg er pyntet
med syltet Lav klørtang.

Fuldkornsstavene er smurt med andefedt
fra Juleanden.

Den nederste række er anrettet
med Rød Løber fra ARLA Unika.

Den mellemste er anrettet med
min pesto af Lav klørtang.

Den øverste række er anrettet
med mit syltede
Lav klørtang.

Ho Ho, sagde Julemanden.
Jeg blev så mæt
jeg end ej kunne
spise den sidste
fuldkornsstav,
taget i betragtning
tang er jordens allermest
komplette næringsmiddel i sig selv :-)

Forøvrigt er det i glasset en blommesnaps,
der smager mindre sprittet, mere sødt
og meget mere af mange slags
blommesmag, blot fordi
der er tilsat ganske lidt
Langfrugtet klørtang
trukket ud med
snaps
:-)