torsdag den 7. november 2013

Tangsnacks man kan nyde som et lille mellem måltid på et for en passende tidspunkt ♥


Vi har hver vores forskellige døgnrytmer
og derfor forskellige tidspunkter på
dagen, hvor man kan få lyst til
et lille opkvikkende mellem
måltid. Jeg har ristet rugbrød
i varmluftovnen og smurt
den håndknækkede skive
i alle tilfælde med Buletangsfedtet,
jeg har fortalt om, jeg lavede sammen
med Ellen Wilhjelm.
På nederste række er der drysset
Buletangssalt. Så er det en slags
fedtemad med salt.
På mellemste række er der
lagt en tynd skive syltet ingefær
over tangfedtet og så er det
drysset med tangsalt.
På øverste række er der
anrettet Kvædetangskompot
oven på tangfedtet.
I alle tre tilfælde
smager det mere end
pragtfuldt og giver
det ekstra pift til dagen,
tang har at forære,
ganske frivilligt.
Så kommer lige nærbillederne af hver af dem: